29-jarige Korneel Lenaerts unaniem verkozen tot voorzitter N-VA Kampenhout

Op 12 maart 2016

Tijdens de ledenvergadering, die plaatsvond op donderdag 10 maart in café “Den Biechtstoel”, werd Korneel Lenaerts unaniem verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Kampenhoutse N-VA-afdeling. Hij neemt de fakkel over van Luc De Wit. “Wij moeten onze jonge mensen steunen, zij zijn de kracht van verandering”, zegt Luc De Wit.

N-VA zit sinds de verkiezingen van 2012 in de meerderheid. “Wij hebben hard moeten werken om onze plaats in het gemeentebestuur te verdienen”, zegt Korneel. “Het is tijd dat we deze professionalisering ook doortrekken in ons afdelingsbestuur. We moeten onszelf als partij blijven heruitvinden om de beloften die we aan de kiezer gemaakt hebben te kunnen waarmaken.”

Dirk Vochten werd verkozen tot ondervoorzitter, Els Segers tot secretaris en Sandra Maes tot penningmeester. Ook Rosette Verbiest, Henri Festraets, Kasper Hermans, Luc De Wit en Dries Van Wing werden verkozen als bestuurslid. Daarnaast vullen de 7 mandatarissen van N-VA in Kampenhout ambtshalve het bestuur aan.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is