Kunst en cultuur in Kampenhout

Op 1 september 2013

“De Kunstroute” was voor mij een aangename verrassing om de lokale kunstenaars te leren kennen. Stuk voor stuk gedreven mensen boordevol talent. Het was een geweldige ervaring om tijdens de Kunstroute het eigen werk van de kunstenaars in hun eigen atelier te kunnen bewonderen. Een aantal van hen hadden hun werk gezamenlijk in een zaal tentoongesteld. Wat een opsteker voor Kampenhout!

Ook de poëziewedstrijd voor jongeren tot 12 jaar was een gesmaakt evenement. Het enthousiasme van de deelnemers was enorm en in elke reeks was er een verdiende winnaar.

trekking_winnaars_belgerinkel_naar_de_winkelBegin augustus vond de Bukense editie van "Kampenhout Swingt" plaats. Deze ging door in de tuin van de pastorie, waarbij we moesten hopen op gunstige weersomstandigheden. Maar het was een succes, een mooie zomeravond met veel publiek en gezellige sfeer op en rond het podium. Ik wil nu reeds alle verenigingen en het personeel van de gemeentelijke loods bedanken voor de fijne samenwerking!

Als ik kijk naar de activiteiten van alle andere culturele verenigingen in Kampenhout, dan kan ik niet anders dan met een gerust hart vast te stellen dat hier een stevige basis aanwezig is om een degelijk cultuurbeleid te kunnen voeren.

Cultuur is immers een levensader voor de mens. Ik zal er samen met U dan ook volop voor gaan!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is