Kyotomobiel landt in Kampenhout

Op 29 april 2016

De komende drie jaar zal de Kyotomobiel op verschillende plaatsen in Kampenhout te bezoeken zijn. De mobiel is speciaal ontwikkeld om advies op maat te geven over energiegebruik en isolatie en Kampenhout mag de spits afbijten.

"Concreet zal de Kyotomobiel over die periode neerstrijken in de verschillende wijken van onze gemeente om mensen aan te sporen hoe ze hun energieverbruik kunnen reduceren", legt milieuschepen Stefan Vandevenne (N-VA) uit.

"De inwoners kunnen kiezen uit drie analysniveau's: een eenvoudige en gratis energiescan, een standaard analyse of een verregaand professioneel advies over isolatie, renovaties en installaties. Daarnaast kan er bijvoorbeeld samen met een woonconsulent bekeken worden welke financiële voordelen onze inwoners kunnen krijgen om hun renovatie makkelijker te maken."
 

Mobiel kantoor

De Kyotomobiel zelf is uitgerust als een mobiel kantoor en staat nog tot en met 6 mei aan het Duistbos op de parking van de Aldi langs de Kutsegemstraat. Van 9 tot en met 20 mei verhuist de mobiel naar wijk De Hutte. De Kyotomobiel is tijdens dit eerste jaar open op dinsdagnamiddag (13 - 18.30 uur), woensdagnamiddag (13 - 16 uur) en vrijdagnamiddag (12.30 - 15.30 uur of op afspraak).

Voor meer info of een afspraak kan je terecht bij kyotoindewijk [at] 3wplus.be (subject: kyotoindewijk%403wplus.be)

Bron: Het Laatste Nieuws, 29/04/2016.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is